Menu

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάρτιος 2018

Εγκύκλιος 6/18 Υπ. Υποδομών και Μεταφορών

Διευκρινήσεις σχετικά με την εφαρμογή του Μητρώου Μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (Μη.Μ.Ε.Δ.).
Λήψη αρχείου.

Επιστολή Προέδρου ΚΕΔΕ στον Υπουργό Εσωτερικών

Πρόταση προς το ΥΠΕΣ για άμεση νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει δυνατότητα παράτασης έως 6 μήνες των συμβάσεων του προσωπικού καθαριότητας στους Δήμους των οποίων οι συμβάσεις λήγουν στις 31/3/2018 βάσει της διατάξεως του άρθρου 24 παρ.2 του ν.4479/2017.
Λήψη αρχείου.

Καθορισμός ποσοστού και διαδικασίας απόδοσης ποσού από το Ελληνικό Δημόσιο σε δήμους της χώρας και στη Δημόσια Αρχή Λιμένα ως αντισταμιστικά ωφελήματα από τη λιμενική και εμπορευματική δραστηριότητα της ΟΛΠ Α.Ε.

Εντολή εκκαθάρισης δαπάνης

Σε περίπτωση που το αρμόδιο για την εκκαθάριση δαπάνης τμήμα (π.χ. Τμήμα Εξόδων) διαφωνεί ως προς την έκδοση ενός εντάλματος πληρωμής ποιος δίνει έγγραφη εντολή στον Προϊστάμενο του Τμήματος για την έκδοση του εντάλματος; Ο Δήμαρχος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22 του ΒΔ 17-5/15-6-59 ή ο Διευθυντής στον οποίο υπάγεται το Τμήμα (πχ. Οικονομικών Υπηρεσιών) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 32 του Ν.3584/2007;

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τύπος άρθρου Ερωτήματα
  • Ενότητα Διοικητικά - Οργάνωση , Δαπάνες Γενικά
  • Κατηγορία Ελεγχος Δαπανών
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS