Menu

Ανακοίνωση 05/11/18 Ε.Ε.Τ.Α.Α



ΝΕΑ Διαδικασία από-οριστικοποίησης στατιστικών δελτίων.

 
Οι φορείς που επιθυμούν να από-οριστικοποιήσουν στατιστικά δελτία προηγούμενων μηνών, προκειμένου να τα τροποποιήσουν, πρέπει να στέλνουν σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών, συμπληρώνοντας υποχρεωτικά τον παρακάτω 

Πρότυπο πίνακα αιτήματος από-οριστικοποίησης

προκειμένου να τους δοθεί έγκριση από-οριστικοποίησης. Το αίτημα θα αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν από τους κάτωθι υπαλλήλους του Τμήματος Παρακολούθησης και Επεξεργασίας Οικονομικών Στοιχείων Τ.Α. του Υπουργείου:

    Ονοματεπώνυμο    Τηλέφωνο    Διεύθυνση e-mail
 1.   Μαρίνα Χιώτη    213 136 4815    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2.   Γιώργος Καρύδας    213 136 4809    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 3.   Σοφία Κηρολύτη    213 136 4832    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι φορείς θα ενημερώνονται για την έγκριση του αιτήματός τους με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο θα κοινοποιείται από το Υπουργείο Εσωτερικών και στην ΕΕΤΑΑ για να γίνει η από-οριστικοποίηση των δελτίων.

Σημειώνεται ότι η ανωτέρω διαδικασία εφαρμόζεται για τα στατιστικά δελτία τα οποία είναι παλαιότερα των δύο μηνών. Για τα οριστικοποιημένα δελτία των τελευταίων δύο μηνών δεν απαιτείται η έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών και επομένως, οι φορείς θα στέλνουν σχετικό αίτημα απευθείας στην ΕΕΤΑΑ (στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) το οποίο θα περιλαμβάνει μόνο την ονομασία του φορέα και το μήνα του δελτίου που θα από-οριστικοποιηθεί.

 

επιστροφή στην κορυφή